Fortfarande bra

Det är fortfarande bra. Hade tvivel i morse när allt bara kändes svart och tomt. Varför skulle jag upp ur sängen???? Så jag låg kvar tills strax efter 12. Efter en promenad och lite frukost mår jag bra. Ska fortsätta teckna lite idag, och göra saker jag tycker är kul. Kanske träna lite också. Skönt att må såhär.

Den här grejen

Nu sitter jag med tusen idéer i huvudet och har påbörjat 10 nya teckningar och papper och block ligger utspritt i hela vardagsrummet. Jobbigt när det är såhär att jag känner att jag måste skriva ner allting/rita allting innan jag glömmer bort det. Slutar alltid med många nya projekt men inga färdiga. Men det är skönt att ha inspiration och att kunna skapa något

Jobbigt

Hur jag mår är inte alltid jobbigt att prata om för mig, men det är jobbigt att prata om ifall den jag pratar med tycker att det är jobbigt. Att människor är rädda för att erkänna eller prata om jobbiga känslor gör dessa känslor mycket jobbigare och mer skrämmande; för man blir ensam om känslorna. Fast det är helt tvärtom; många känner dessa känslor. Vissa ofta, andra har känt det någon gång. Somliga bearbetar, somliga förtränger, somliga kan inte göra någonting åt det de känner. Oavsett hur man hanterar det så blir ingenting bättre av att det är ett jobbigt ämne att prata om.

Kevin Breel ted talk on depression

http://www.ted.com/talks/kevin_breel_confessions_of_a_depressed_comic

.Yet

Jag vill fokusera på flera olika aspekter i livet; och uppnå en balans. Att fokusera både på fysiskt och psykiskt mående, hur man äter, sover, tränar. Alltid sträva efter förbättring, leveling up. Det är ett befriande sätt att tänka. Det har hjälpt mig att vara medveten om att allting är en process, att ingenting är bestående. The power of 'yet'. Vi kan göra vad som helst, i princip, vi måste bara överkomma våra egna begränsningar. 

RSS 2.0